PRODUKTER

logo_marcinbane

Marc Inbane Natural Tanning Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder och är helt säker att använda, den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen!


Solutions by Victus huvuduppgift är att skydda hudens naturliga barriär utan att torka ut huden och passar alla hudtyper och hudtillstånd.Hudvårdsserien vårdar det yttersta hudlagret och säkerställer rätt pH-värde för huden vilket är en förutsättning för en välmående hud.


elisabetardenpro

Elizabeth Arden PRO är en banbrytande generation av Cosmeceutical-hudvård. Tanken bakom Elizabeth Arden PRO är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt effektiva lösningar för olika hudtillstånd. Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i detta märke.
Joe Lewis är Cosmeceutical-forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, så som AHA-syran 1983, Idebenone-molekylen 2004 och Coffeeberry 2007.


matis

Matis är en komplett, växtbaserad hudvårdsserie som enbart använder det bästa från naturen: växtextrakt, växtoljor, aromaterapi, alger och vitaminer. Samtliga produkter baseras på växtteknologi, där Matislaboratoriet utanför Paris är världsledande.

Växtteknologi är det senaste och mest avancerade inom kosmetisk kemi. Med hjälp av laboratorieteknik förädlas naturliga ingredienser så att de blir synnerligen effektiva, samtidigt som de är fortsatt naturliga. Det är därför Matis produkter är både multieffektiva och mycket milda – risken för allergiska reaktioner är minimal.


 revaleskin

Revaléskin® – for healthier, stronger skin even up close

THE REVALÉSKIN® SYSTEM – Från ledande hudläkarkliniker i USA, till din professionella hudvårdssalong i Sverige. Effektiva, multifunktionella produkter med naturens kraftfullaste antioxidant – även för den mest känsliga huden!


skinregimen

NutriCosmeceuticals

En komplett, livslång och näringsfylld diet för hudens vitalitet och liv. Ett innovativt koncept som arbetar med en unik helhetssyn som motverkar och korrigerar befintliga ålderstecken, samtidigt som den föryngrar huden, ger vitalitet och fräschör inifrån och ut. Davide Bollati, grundare av [comfort zone], har tillsammans med stöd av ett team på fem ledande forskare utvecklat och skapat denna avancerade serie som ett svar på nya forskningsrön kring huden och dess åldrande.


biodroga

Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.


alex

Alex Cosmetic skapar produkter baserat på de finaste och renaste växtbaserade ingredienser i kombination med unika formuleringar för att säkerställa högsta kvalitet. 

Vår bakgrund är en blandning av växtbaserade, kosmetika och läkemedel kunskaper utvecklas och förs vidare över generationer. Användningen av avancerad teknik och insikter i de senaste medicinska och kosmetiska utveckling införlivas i våra produkter. Vi använder minimala konserveringsmedel i våra formuleringar och välja endast de ingredienser som är till verklig nytta för huden. 


purminerals

Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA där hela serien är i fast form. Pürminerals produkter innehåller den absolut högsta kvaliteten på mikroniserade mineraler och passar alla hudtyper och hudtillstånd. Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup. Formulan är kliniskt testad med den senaste anti-ageing-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att bekämpa hudens åldrande. Alla Pürminerals makeup-produkter är fria från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. Pürminerals produkter testas inte heller på djur. Produkterna är mångfunktionella, passar alla och har ett brett spektra vad gäller färger och nyanser.